Neljännen aterian teki Nikita Sizov. Hän teki ruokaa jota kutsutaan venäjällä nimellä "Navy Pasta", suomeksi se tunnetaan nimellä "Makaronimössö"
Hinnat ja reseptit Makaronimössölle:
Jauhelihapaketti (1,99€)
Makaronipussi 2x (0,25€/kpl)
Toffeevanukas 5kpl, Power Cow (0,29€/kpl)
YHT: 3,94€
- Laita vettä kiehumaan tarvittava määrä
- Lämmitä pannu, ja paista jauheliha siinä
- Kun vesi kiehuu, laita makaronit kiehumaan n. kahdeksaksi minuutiksi
- Kun makaronit ovat valmiita, sekä liha, sekoita ne kattilassa
- Lisää voita mössön sekaan
-Tarjoile toffeevanukkaiden kanssa!
Ruoka on todella nopea ja maukas, ainakin mitä arvostelijoihin on luottaminen!
---------------------------------------------------------------
In these two weeks, we are doing food for four, with four euros!
Fourth meal was made by Nikita Sizov. He made food, which is called in Russia, "Navy Pasta".
Prices and recipe for Navy Pasta:
Minced meat (1,99€)
Macaron 2x (0,25€/pcs.)
Toffee pudding 5x (0,29€/pcs.)
= 3,49€
- Start boiling water the amount you need
- Heat a pan, and cook the meat in that
-When the water boils, add macarons to it, let them boil about 8 minutes
-When macarons and meat are ready, mix all together in a cuttle
-Add butter to the mix
- Serve with toffee pudding!
Really easy food and very tast, if you can trust the eaters!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti